Van wens tot realisatie

Welkom bij Coenenspark

Coenenspark Keukens en Badkamers ontzorgt!

 

Een nieuwe keuken of badkamer vergt meestal een ingrijpende verbouwing. Laat het daarom over aan de specialist:

Coenenspark heeft een ruim en breed assortiment, levert volgens afspraak, monteert zorgvuldig en zorgt dat het werk tot de kleinste details perfect is afgewerkt.

 

Coenenspark bestaat al ruim veertig jaar. Het is nog altijd een familiebedrijf en dat merk je direct aan het persoonlijke contact met de klant, de manier waarop er met de klant wordt meegedacht en de betrokkenheid bij de werkzaamheden. Miriam Eerdmans en Henrie Peters zijn eigenaar en ze hebben ondersteuning van Marieke Zwinenberg en Henk-Jan Limpers –

 

De realisatie houdt Coenenspark ook in eigen hand; Henrie doet zelf de montage en we werken met een vaste installateur en tegelzetter. „Henrie gaat niet weg voordat de klant tevreden is”, garandeert Miriam. Dankzij de kleinschaligheid van het familiebedrijf heeft de klant één aanspreekpunt van begin tot eind. Zo valt die ingrijpende verbouwing ontzettend mee en kan de klant van de nieuwe keuken en badkamer genieten.

Kom eens op uw gemak rondkijken in de wereld van Coenenspark.

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Gerritsenweg 2c in Zutphen. Wij staan voor u klaar met een deskundig advies en een vers kopje koffie.

 

Team Coenenspark

 

 

 

  • slide 1
false
0
0
fade
8
1